Luxo. Ervaar essentiële smaken.

Kom langs
Image module

Belgische klassiekers en internationale toppers

Bij Luxo geniet u van uiteenlopende specialiteiten. De absolute topper? Dat is misschien wel de bouillabaisse met halve kreeft. Ook de Deense Koningskabeljauw, langoustines uit Guilvinec en Coquilles uit Dieppe behoren tot de top. Ook serveren wij klassiekers zoals huisbereide americain, zeetong meunière, paling in het groen en onze Belgische trots: Zeebrugse handgepelde garnalen. Voor de vleesliefhebbers hebben wij Rubia Gallega Entrecôte al dan niet gerijpt en Filet Pur in huis. Onze Spaanse Rubia Gallega Entrecôte dry aged is minstens 6 weken gerijpt op het been. Deze runderen zijn minstens 10 jaar oud en worden speciaal voor u geselecteerd.

BEKIJK ONS MENU

Exclusief in restaurant Luxo Japanse Wagyu

Restaurant Luxo serveert ook de enige echte Japanse Wagyu A5 uit Japan (geen imitaties uit andere landen). Wij zijn dan ook heel trots dat wij deze delicatesse mogen aanbieden aan onze gasten.

INFO JAPANESE WAGYU

Kom vlug langs bij Restaurant Luxo op Zeedijk Het Zoute aan de kust, waar uit eten echt genieten is!

Exclusieve wijnen

Als sommelier heb ik een enorme passie voor wijnen uit alle hoeken van de wereld. Zo hebben wij een heerlijke huiswijn uit Chili die 9 maanden vatlagering heeft gehad. Ook op onze Belgische wijnen mogen we terecht fier zijn. Ikzelf ben liefhebber van de grote Bordeaux-wijnen en Spaanse wijnen maar ook de nieuwe wereldwijnen boeien mij enorm. Wij hebben de meeste exclusieve flessen aan een eerlijke prijs. Waarom? Omdat deze wijnen het beste uit onze creaties naar boven halen.

Bekijk onze wijnkaart